Followers

Monday, February 20, 2012

rindu ni milik 'aaron aziz' :)


aku dah jawab pertanyaan ko zura
ask my heart
and my heart said that
it is belongs to my karrimor
:)

i give the priority to him

Alhamdulillah....Allah buka pintu hati die
rasa nk senyum sampai ke telinga

my 'aaron aziz'...jangan hilang lagi ya
:)

*sigh*

rindu ni kepada...........


siapa sebenarnya??


*sigh*

Thursday, February 16, 2012

'aaron aziz' pon xmampu nk cairkan hati aku

Apa yg aku lalui itulah yg terbaik yg aku pernah miliki..
Cuma ada skit salah percaturan,,klu masa bole diputar kembali..
tapi aku redha sbb inilah kehidupan aku sekarang..
selagi aku berpegang pada bayangan semalam dan pohon untuk undurkan masa..
aku xkn maju ke depan..mungkin masih menyalahkan takdir
Dan sekarang aku nk melangkah ke depan 
dgn segala khilaf lalu supaya aku melalui hari mendatang dgn lbih matang..
pedulikan hal semalam..
hal itu urusan aku dgn Allah..
xde sapa2 berhak campuri urusan aku.
Urusan masa depan..
aku berlindung di bawah lindungan-Nya..
aku harap aku temui jalan hidup aku sendiri

aku doakan dia jumpa jalan yg dia cari
aku taknak berdendam

Aku nak lalui hidup aku dengan cari
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
'USTAZ ROCK' ngeh ngeh ngeh..
seorang kenalan 'quote'kan aku ni...

Cariklah pasangan yg menutup kelemahan kita. Kita tampal lobang kelemahan dia, dia tampal lobang kelemahan kita.

::Thanx to mahpess::

Tuesday, February 14, 2012

penangan 'aaron aziz'

pertama kali aku suka org yg suka  aku
xkisah la suka sebagai apa
kawan ke ape ke..
sebab aku pon suke die
walaupon aku x sedar die perati gerak geri aku
disebalik spek hitam die tu
die yg citer

aku pon xtaw nape aku suka die
aku pon penah ckp kt zura.."naseb baik hensem"
heh...tp xde la aku fikir apa2 time tu
just sekilas pandang je la..but a few time gak la aku usha

mungkin sebab muka sombong yg jarang senyum tu
aku suka tgk muka die
gaya die
semua yg ada kt dia
xtaw la nape
saje suke

blk dr taman negara
dia minta fon no
aku tny  nape x minta kt organizer aka member die
die xnk...die kata dah habis gentle dah mintak sendiri
siap lambung syiling nk minta no aku ke x..klu kepala mintak
klu ekor x minta
bila lambung..dapat kepala..then die pm aku kt fb
aku tny klu dpt ekor..x tny lah ye
die ckp may be hari tu tak tanya
tapi esok2 die tanya gak
so sweet...kihkihkihhh

aku pon xtaw bile tetba terrrrrapat plak
tapi aku rasa aku biasa je la
juz da mmg aku jenis layan je
siap nk tumbuk bagai haha

tapi tetiba je die hilang
tetiba....hm
ade je bergurau di fb
aku pon malas nk msg2 tny
2x tetba hilang
ni kali ke 3 aku malas nk tny
and aku puas hati apa yg aku buat bg dia paham
sebab aku rasa dia salah paham
atau pon dia tak paham hati dia sendiri
and xnak paham diri dia sendiri
sampai tensen nk sepak mesin basuh
time basuh baju
nk upload video 'unbreak my heart'
bila aku terus matikan hp

aku pon xpaham
tapi hati aku ni nape taknak paham
jangan cari masalah shiela oiiiii
nape dok igt kt dia ni
haihhhhhh
penat lah

nak makan pon xrasa nk makan
malas nak makan
malas nk layan perasaan

mat karrimor

Wednesday, February 8, 2012

09022012

hari aku terjaga awal jugak
pkul 5pg da bangun2
tunggu lelap..xkunjung tiba
last2 aku kacau org yg suka kacau aku tdo
pkul 615am aku cal..termamai 'aaron aziz'
kehkehkeh

ni apa aku rasa pon aku tatau
smlm dia cal
aku pon tatau die nak apa
aku malas nk pick up
xkisah la samada die nk cakap
yang baik2 atau nak sakitkan hati aku
aku malas nk amek taw

now..had a small cold fever yg xbpe nk cold
jgn la demam
aku da janji ngn zura
nk p jogs dis saturday
ptg nk main badminton
ahad.............not sure

aaron aziz...ambik blk ur cold fever..
i dont want it
huhu...

Saturday, February 4, 2012

05022012 sgt perit

akhirnya.................................
benda yg aku xnk...berlaku jugak
fight with my family
because of him!

i feel like a shit!

klu dia diam benda ni xkn jd mcm ni
aku dah pack semua barang
i have to move out

sebab yg sound n tengking aku tu..abg ipar aku
so ni uma dia...aku move out lah

aku xkisah klu dia nk tinggalkan aku
sebab aku dah biasa dia xde

tapi aku kecewa sangat..nape family aku back up dia?
aku tanya dorang..klu aku ckap dorang nak dengar ke apa aku nk bgtau???
4x aku soalkan benda yg sama..
then aku amek kunci kete..aku kua..smlam aku tido dlm kete

tunggu masa je...aku xrasa benda ni akan jadi normal as usual
kepala sangattttttt berat..

hadirlah ketenangan

Thursday, February 2, 2012

rasa macam nak tikam diri sendiri

akak aku da ambik
bekas kayu nk buat hantaran
ni die cal tny
"kain ni nk buat baju apa?"
aku blur...buat la baju apa pun

aku rasa macam nak tikam diri sendiri
cemana aku nak explain???

Wednesday, February 1, 2012

gelora 'shahrizal'..macam celaka

                  sumber

tak tak takk......
bukan aku nak cerita pasai ni
ni cerita aku sendiri
cuma nama tu je...sama
org yg berlainan

pukul 5 pagi
aku terjaga
terus xbole tidur
sampai subuh
ada la benda yg aku buat
tapi xpayah la aku bgtau ye dop

mungkin 'gelora shahrizal'
macam celaka aku rasa

tapi bila kawan aku post ni


take a breath....
.
.
.
.
.
.
.
and esok bos nk jumpa aku
adoiiiii laaaaaa.............
ada la tu die nk question aku
sebab aku halfday hari selasa
mungkin dia nampak..something on dat day
naluri bapak2....

juz go with it..go with the flow..ape nk jadi..jadilah
sebab DIA dah plan kan semua ni untuk aku