Followers

Tuesday, May 24, 2011

pasukan bola sepak Eropah nak mai Malaysia??? Kagumnya......

bulan julai ni 3 pasukan eropah 
nak mai malaysia
lawan bola sepak ngan team malaysia
terujanya........
iaitu pasukan 



2 pasukan dah confirm nak datang
liverpool je yg tak sure lagi

tak sabar nk tunggu game ni
mari kita sokong MALAYSIA!!!!

MALAYSIA BOLEHHHH!!!!

Monday, May 23, 2011

dup dap..dup dap......

penah tak korang rasa
macam dalam hati ada duri
he~

macam something wrong somewhere
tapi tak taw kebenda yg missing tu
kadang2 aku rasa gak gitu
mcm orang kutuk kiter
hati kite sure x menetu..mcm panas 
pastu seram sejuk
gundah gulana
cheewahhh~~


ehsan pokcik google

ni pon terasa lagik
aiyooo~~

apa la yang aku buat yg xkena ni
hati mcm gundah
satgi tetba mo0dy
clowdy~~& it's rainy...



ehsan pokcik google

tak syok ah rasa gini
aku klu bley nk ignore jek
tapi dok rasa xsyok dlm hati ni
cemana eh



korang penah ke rasa gini?????





*sekarang da oke da... zikir byk2....insyaallahh
~comey2 plak pic smiley ni~kalau nak...click sini

Pengebumian Mangsa Tragedi Tanah Runtuh, Hulu Langat

salam takziah utk semua ahli keluarga
mangsa2 tragedi tanah runtuh, Hulu Langat

~Al-Fatihah~

CREDIT TO HMETRO VIDEO

apa yg terjadi ini adakah 
kelalaian manusia sendiri??
TEPUK DADA..TANYA DIRI SENDIRI

walaubagaimanapun
ini adalah takdir YANG MAHA ESA~
DIA YANG BERKUASA DI ATAS SEGALANYA

Sunday, May 15, 2011

OMG?!

tajuk xdek kna mengena ngan pic
juz...
lama x menghapdate blog..
sesambil tgk nana narita dok tegendala neh
meh la layan pic techikkkk ni
korang layan je lah
sok2 aku hapdAte pic lili plak
meh layan ~























 
dak nakal yg slalu buat garisan
di mana-mana sja di tubuh aku 
sebagai kenang-kenangan & parut
yg berleluasa
heh!